Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

''εκπαιδευτική τηλεόραση''

Καλησπέρα σας απο το ποντικάκι.Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό και θα ήθελα να το πώ,για να δώ αν είμαι η μόνη που με απασχολεί.Κάθε απόγευμα βλέπω λίγο τηλεόραση.Ανάμεσα λοιπόν στις διαφημίσεις''πετάνε'' και τρέιλερ σειρών ξένων και ελληνικών που είναι ακατάλληλα όχι μόνο για ανηλίκους μα για όλους θα έλεγα.Σε κάποιες απ τις σειρές αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά καποια εγκλήματα που έχουν γίνει κατά καιρούς.Ήθελα να 'ξερα γιατί θα πρεπε να με νοιάζει πώς έγινε ένα έγκλημα.Μακάρι να μην ξαναγίνει κανένα. Δυστυχώς από ότι έχω ακούσει μερικοί που δεν έχουν σώας τας φρένας τα βλέπουν και παίρνουν ιδέες.Προσωπικά αγριέυομαι μόνο και μόνο απο το δίλεπτο τρέιλερ που βλέπω.Τα παιδάκια τι φταίνε για τους αντίχριστους ενήλικες που βάλθηκαν να καταστρέψουν τις ψυχούλες τους;Έλεος πια. Σταματήστε!Έχω παρακολουθήσει συνέντευξη γνωστού ηθοποιού που έλεγε πως εξαιτίας των ρόλων που είχε παίξει, πήγε στο ψυχιατρείο.Άλλους πάλι δεν τους νοιάζει,όλα για το χρήμα. θα τα ξαναπούμε 

3 σχόλια:

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Χαίρετε αγαπητό Ποντικάκι ! βρίσκω πάρα πολύ δίκιο στα λεγόμενά σου, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσέχουμε όσο πολύ μπορούμε.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

Ορθόδοξος1980 είπε...

μονάκριβο μου ποντικάκι σε βρίσκω σώστο στα λεγόμενα σου.Δυστήχως η τηλεόραση έχει καταντήσει να είναι η μεγάλη δασκάλα όλλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας.Το 'πε η τηλεόραση.Έτσι λένε όλλοι.Ποιος ακούει την εκκλησία και τους δασκάλους στα σχολεία ή τους γόνεις μας.Δυσκολα τα πράγματα και για τα παιδία και για εμάς.οπότε θέλει πρόσοχη σε αυτά που βλεπούμε απο αυτό το κούτι που μας σερβίρει και εμείς τα τρώμε.
Φιλάκια πολλά ποντικακί μου καλό.σε περιμένω για το αφιέςρωμα στο 1980 (είναι επί του πιεστηρίου).Ο Θεός μαζί μας.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Στο πολυαγαπημένο Ποντικάκι
Χαρίζω μια ντουζίνα κεφαλοτύρι να έρχεται κρυφά και να παίρνει όσο θέλει ! Για τα ωραία θεματάκια !
http://xrisifolia.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html#comments

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ